• (210)-3499000
  • ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5-7 & ΠΥΔΝΑΣ 11855 ΑΘΗΝΑ

Όμιλος Σφακιανάκη

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες αυτοκίνησης

Ποιοί Είμαστε

Ο Όμιλος Σφακιανάκη με συνεχή παρουσία στην αγορά αυτοκινήτου από το 1961, αποτελεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους, πλέον δυναμικούς και αναπτυσσόμενους Ομίλους του κλάδου του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, με ποικίλες δραστηριότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών αυτοκίνησης.

Η κυριότερη δραστηριότητα του Ομίλου είναι η εισαγωγή και εμπορία αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και ανταλλακτικών Suzuki ενώ έχει οριστεί ως Επίσημος Διανομέας της BYD, κορυφαίου κατασκευαστή οχημάτων Νέας Ενέργειας, για την Ελλάδα. Στον τομέα της λιανικής η δραστηριοποίηση του ομίλου περιλαμβάνει την εμπορία αυτοκινήτων Abarth, Alfa Romeo, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Jeep, MG, MINI, Nissan, Opel, Renault, Volvo, μεταχειρισμένων αυτ/ων Σφακιανάκης Επιλογές, καθώς και μοτοσικλετών BMW.

Στην αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, το δίκτυο ‘’Σφακιανάκης Επιλογές’’ αποτελεί το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο δίκτυο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στη Ελλάδα, με 17 συνολικά σημεία πώλησης και σημαντικό αριθμό απορρόφησης αυτοκινήτων από τα σημεία πώλησης των καινούριων, μέσω προγραμμάτων ανταλλαγών, που δημιουργούν μια μεγάλη γκάμα επιλογών με τα πιο εμπορικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών σε πολύ προσιτές τιμές και με σημαντικά προνόμια αγοράς.
Επιπλέον, ο όμιλος έχει ηγετική θέση στη μακροχρόνια & τη βραχυχρόνια μίσθωση οχημάτων, ενώ έχει παρουσία στις μεσιτείες ασφαλειών καθώς και την παροχή υπηρεσιών ταχυμεταφορών μέσω της εταιρίας Speedex.

Για το εξωτερικό, η ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. είναι αποκλειστικός εισαγωγέας των προϊόντων Suzuki για τη Βουλγαρία, FYROM και την Αλβανία. Μέσω της εταιρείας Ergotrak A.E. αντιπροσωπεύει, εισάγει, διανέμει και υποστηρίζει μετά την πώληση, υψηλής ποιότητας οχήματα & μηχανήματα στην Ελληνική Αγορά των οίκων Cummins (κινητήρες diesel ξηράς-θαλάσσης & ηλεκτρο-παραγωγά ζεύγη), DAF (βαρέα φορτηγά και τράκτορες), TEMSA (λεωφορεία), Linde (ανυψωτικά και μηχανήματα διακίνησης φορτίων), Hitachi, (μηχανήματα έργων & ορυχείων).
Τέλος, ο όμιλος δραστηριοποιείται και στην Κύπρο μέσω της Alpan Electroline Ltd, που είναι αποκλειστικός εισαγωγέας Samsung για προϊόντα κινητής τηλεφωνίας και πληροφορικής και μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών.

100% Ικανοποίηση πελάτη
15 Μάρκες λιανικής καινούριων αυτ/των
27 Σημεία πώλησης καινούριων αυτ/των
10 Σημεία πώλησης μεταχειρισμένων οχημάτων
28 Σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης πανελλαδικά

GARAGE